top of page
NETT_OrklaHerd_jul_foto_OdaRoe-27.jpg

Julebord og julelunsj ved Orkla Gjestebolig

Finn julestemningen ved Orkla Gjestebolig på Løkken Verk! Med ledige datoer både i november og desember, byr vi på ekte julemagi i historiske omgivelser. Enten dere er en liten gruppe eller større forsamling - festsalen kan romme opptil 60 gjester. Og skulle dere ønske å forlenge opplevelsen har vi i tillegg 33 koselige rom for overnatting. 
 

NETT_OrklaHerd_jul_foto_OdaRoe-56.jpg

Julebord

Nyt en tradisjonell treretters julemiddag for kun kr. 720,- per person - inkludert apertiff!

 

Vår festmeny byr på gravlaks med dillstuede poteter og sennepssaus til forrett, før et saftig stykke ribbe med medisterkake, julepølse, kokte poteter, rødkål og julesaus servers til hovedrett.

 

Måltidet avsluttes med en deilig riskremdessert og bærsaus. Rettene kan også bestilles enkeltvis.

Opplev julestemningen på Løkken Verk!

Orkla Gjestebolig_Jul2022-8_Foto_PatrickOldenborg.jpg

Julelunsjbuffet

Sett julestemningen med en tradisjonsrik lunsjbuffet hos Orkla Gjestebolig.


19. og 20. desember serverer vi julelunsjbuffet mellom kl. 12 og 15 for kr. 550,- pr. person
 
Inviter kollegaer eller venner til en hyggelig førjulsopplevelse!

 

Bord må reserveres på forhånd på telefon 

 724 97 679 eller e-post til bestilling@lokkenverk.no

Vi tilbyr smakfull julemat, basert på mest mulig kortreiste råvarer, servert i koselige julepyntede lokaler ved Orkla Gjestebolig 

Orkla Gjestebolig_Jul2022-5_Foto_PatrickOldenborg.jpg

Julecatering

Koldtbord
med varm mat Lefserull med sylte, rødbetesalat og ruccula dadler og bacon kalkun med mangosalat Gravet laks med sennepssaus varm mat: Ribbe, julepølse og medister. Rødkål, julesaus, kokt potet.

Kr 520 pr pers

Man kan også velge enkeltretter, eller sette sammen en 2- eller 3-retter:


Forrett: Lefserull med gravet laks, kremet sennepssaus, ruccula og sylta grønnsaker) kr 130 pr pers
Hovedrett: Tradisjonell juletallerken (nok til buffeservering eller 2 ganger servering) Ribbe, julepølse og medister. Rødkål, julesaus, kokt potet.  Kr 350 pr pers
Desser: Riskrem med bærsaus. kr 100 pr pers


Eventuell utkjøring kommer i tillegg.

Referanser

bottom of page