top of page
Forfatterens bildeStein Dyrseth

Våttåburger



BBQ SAUS

200 gr sukker – karamelliseres

2 dl soyasaus – ha i og kok opp

2 dl mørk sirup – ha i

20 gr hakket fersk ingefær

1 kg ketchup




Pinnebrød som burgerbrød

6 brød

6 dl hvetemel blandes med

3 ts bakepulver

3 ts sukker

1 ts salt - jeg har brukt Kråkas urtesalt



Tilsett

1 dl olivenolje

2.2 dl vann

Ostebiter - gjerne en lokal variant fra Grindal eller Orkladal ysteri.


Bland alt til en deig


Når du putter ostebiter i deigen, får du cheeseburger på en ny måte.

Burgerbrød på bålet.

Litt sot er bra for sangstemmen sies det.

Bruker burger fra Renskleiv gård vi.

Kokken mekker bålmat.

Anrettes med BBQ SAUS, tomatskiver og rucculasalat.

Nyter godværet og utsikten.

Bålkaffe fra svartkjel smaker ekstra godt.

Jørn Drugli - Våttåburgern's far.

"DU kan lag'en som du vil, men det vårrå barbeque saus!"


Jørn skal ha mye av æren for at det fine byggverket står oppført på Våttån. Oppvokst på Midtskogen og har gått turen siden barndommen. Løkkenpatriot og entreprenør.


Takk for en herlig tur og for hjortepølsa til Arnt og Sveskegrauten fra Storlidalen. 3 retters middag på Våttån går an det å😃

Comments


bottom of page